يكشنبه 27 اسفند 1396

دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی


 حضرت آیت الله موسوی جزایری با  پیشنهاد به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر اینکه، ۲۷ دی ماه واقعه چهارشنبه سیاه اهواز به عنوان روز ملی اهواز ثبت شود فرمودند:

شهرهای ما هرکدام شاخصی در تاریخ ایثار برای خود دارند مانند خرمشهر، آبادان، دزفول و سوسنگرد؛ اما در رابطه باشهر اهواز شاخص های مهم و فراوانی موجود است ولی مهمترین شاخص آن که در تاریخ انقلاب نیز بسیار بارز است، همان چهارشنبه سیاه است. ۲۷ دی سال پنجاه و هفت که فردای روز فرار شاه بود، مردم جشنی برپا کردند، این واقعه به چهارشنبه سیاه معروف شد. خبر فرار شاه، از طریق آیت الله خزعلی در مسجد بزرگ صاحب الزمان به مردم داده شد و مردم ذوق زده به خیابان ها رفتند.


ایشان در ادامه بیانات خود، عنوان کردند:

جامعه روحانیت نیز در آن روزها برای تنظیم مصوبه ها و ابلاغ آن ها به مردم جلساتی را برگزار می کردند تا نظم جامعه حفظ شود. این ابلاغ مصوبه ها طی دو جلسه در دانشگاه و در حسینیه اعظم اتفاق افتاد که جمعیت عظیمی را در این سخنرانی ها از جانب مردم مشاهده کردیم، تا اینکه خبر حمله تانک ها را به ما رساندند. 


نماینده ولی فقیه افزودند:

سر انجام نظامیان تانک سوار، پرچم سفید خود را نشان دادند تا وانمود کنند که میخواهند به مردم بپیوندند، غافل از اینکه چنین حرکتی شیطنتی بیش نبود تا به اجتماع مردم ضربه بزنند. تانک تا درب ورودی مسجد پیش رفت اما، ما در آن مکان تحصن کردیم تا در برابر این حرکت مقاومت خود را اعلام کنیم.

حضرت آیت الله موسوی جزایری تاکید کردند:

جنگ تحمیلی دارای اتفاقات شاخص بسیاری در شهرهای مختلف بود، اما برگزیدن چهارشنبه سیاه که در ۲۷ دی سال ۵۷ رخ داد، به عنوان روز ملی، برای اهواز مناسب است.
 

آخرین‌ها
پايگاه اطلاع رسانی دفتر زعیم حوزه های علمیه استان خوزستان حضرت آيت الله سید محمد علی موسوی جزایری (مد‌ظله‌العالی)